Gepubliceerde boeken

 

Uit de droom geholpen (2014)

Wie op aarde leeft, bevindt zich in wezen in een droom. Terwijl je je dagelijks leven leidt, ben je je er doorgaans niet van bewust dat je tegelijkertijd in het Koninkrijk der Hemelen verblijft. Je hebt in werkelijkheid de Hemel nooit verlaten. Hij is alomtegenwoordig en bevindt zich letterlijk in ons. Wij zijn de Hemel. Gods kinderen zijn slechts in slaap gevallen. Ware vergeving speelt een belangrijke rol bij de terugkeer naar het Vader-Moederhuis. Het brengt geluk en bekort het aantal levens dat je nodig hebt om te ontwaken.

Bestellen via de boekhandel of Free Musketeers.

ISBN: 9789048435098

Prijs: € 14,95

- Bestel online via Free Musketeers >>


Zoals je bent (2014)

'Zoals je bent' biedt een drieluik aan gedichten in de thema’s Aarde, Overgang en Hemel. De bundel volgt de lijn van aardse naar meer psychologische en spirituele indrukken. Deze poëzie is uit het leven gegrepen en staat stil bij de waarde van liefde, waarheid, vrede, vrijheid en vriendschap. Maar ook emoties als blijdschap, verlangen, angst, verdriet en somberheid komen aan bod. Met haar inspirerende en troostrijke woorden weet Kitty Terpstra het alledaagse bijzonder te maken en geeft zij uiting aan het ‘onnoembare’.

Bestellen via de boekhandel of Free Musketeers.

ISBN: 9789048432073
Prijs: € 13,95

- Bestel online via Free Musketeers >>

 

Het kikkertje en de reiger en andere kinderversjes (2013)

'Het kikkertje en de reiger' is een verzameling van 26 unieke versjes met een fijnbesnaarde humor die kinderen direct aanspreekt. Kitty Terpstra was als kind dol op de versjes van Annie M.G. Schmidt. Bij het schrijven van dit bundeltje is het werk van Annie een inspiratiebron voor haar geweest qua ritme, rijm en humor. De fraaie illustraties zijn van de hand van Bram Harder.

Deze kinderversjes zijn een kostelijke aanwinst voor jeugdige lezers. Ouderen zullen ze voorlezen met een glimlach en een gevoel van nostalgie.

ISBN: 9789048429189
Prijs: € 14,95

- Bestellen via uitgeverij Free Musketeers >>

- Bestellen via Bol.com >>

Handboek voor podiumartiesten (2002)
Dit praktische handboek is ideaal voor zowel de amateur als de professional, voor dansers, toneelspelers, zangers, voordrachtskunstenaars, troubadours, kortom, voor elke creatieve geest. Alles waar je als podiumartiest mee te maken kunt krijgen is overzichtelijk gepresenteerd en wordt op een heldere manier verwoord.

ISBN: 90-389-1222-6
Prijs: € 17,95

- Bestellen via Bol.com >>