Websiteteksten corrigeren, redigeren en herschrijven

 

Uw aanbod in één oogopslag

De bezoekers van uw website scannen doorgaans snel de aangeboden afbeeldingen en teksten en besluiten dan of ze verder zullen lezen of op zoek zullen gaan naar een andere site. Uw website kan zakelijk en informatief zijn, of een commerciële, wervende tekst bevatten. Voor welke aanpak u ook kiest, de tekst moet in ieder geval opvallen en aanspreken. In één oogopslag moet de lezer kunnen zien wat er op de site wordt aangeboden.

Voorkom irritaties

Veel websiteteksten bevatten taalfouten of zijn qua zinsopbouw niet correct. Dat kan irritaties bij de lezer veroorzaken. Wanneer een bezoeker afhaakt wegens onzorgvuldig taalgebruik, is dat een gemiste kans. Een slordige tekst wekt bij menig lezer de indruk dat het aangeboden product of de dienst ook wel niet veel zal voorstellen. En dat wilt u natuurlijk voorkomen.


Laat uw boodschap goed overkomen

Ook als uw webtekst geen taalfouten bevat, kan deze toch onduidelijk zijn of een rommelige indruk geven, waardoor de boodschap niet goed overkomt. De tekst laten herschrijven kan dan uitkomst bieden. Ik corrigeer, redigeer en herschrijf webteksten, zodat uw website een professionele uitstraling krijgt en u een uitstekende (eerste) indruk maakt. Het gaat erom dat u maximaal rendement behaalt met uw tekst.